LPG masszázsgép

A Lipomassage by Endermologie - 100%-ban természetes, ami azt jelenti, hogy beavatkozás nélküli (non-invazív) szépészeti beavatkozás.

A fiziológiai és patológiai adatokon alapuló, sajátos masszázsgépeket elsősorban orvos-esztétikai céllal ödéma kezelésére, izomlazításra, hegesedési folyamatok felgyorsítására, vagy statikus hátfájások kezelésére - kezdték használni. Mellékesen azt tapasztalták, hogy a cellulit (narancsbőr) állapota figyelemreméltóan javult és a bőr kisimult.

Mivel ez a módszertan egy specifikus és innovatív megoldást jelent a cellulit kezelésében, önálló nevet kapott: így született meg az Endermologie védjegy, amelyet 1998 áprilisában jegyeztek be. Az Endermologie a kötőszövet kezelésének leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere.

A gép kezelőfeje két hengerből áll. Miközben a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a forgó hengerek finoman masszírozzák a bőrfelületet. A kezelés minden esetben testreszabott és egyéni, ugyanis a hengerek forgási iránya és sebessége a kezelt bőr adottságainak és a kezelés céljának megfelelően szabályozható.

A kifejlesztett Endermologie technológia forradalmasította a nyirokmasszázst, mert a  szokásos kék-zöld foltok helyett nem okoz külső sérülési nyomokat és nem okoz fájdalmat; a forgó hengeres eljárás képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni, és helyrehozni azokat az elváltozásokat, melyek a szöveteket érték.

A program eredményessége abba rejlik, hogy intenzitása személyre szabható, a szövetek jellegzetességeinek és a kezelés céljának figyelembe vételével hisz minden ember más és más.

A kötőszövet kezelésének szabadalmaztatott tudománya nem csak a szépség, hanem az egészség területén is rendkívüli hatékonysággal bír. Ezt több mint 85 tudományos publikáció igazolja, ami példátlan népszerűséget biztosít a kezeléseknek világszerte. Jelenleg a világ több mint 100 országában vezető pozíciót tölt be az LPG 100%-ban természetes sejt-stimulációs, karcsúsító és Anti-aging eljárásaival. A szépészeti eljárások mellett sportorvosok és plasztikai sebészek is előszeretettel használják.

Louis Paul Guitay

Az LPG Louis Paul Guitay, a terápiás masszírozó készülék feltalálójának nevét jelöli. Louis Paul Guitay egy autóbalesetet követően visszamaradt hegeit a szöveteket mobilizáló, ún. Skin Fold Rolling kezeléssorozatot kapott. Számos kezelés után Louis Paul Guitay óriási változást tapasztalt bőre textúrájában. Kíváncsi és kísérletező ember lévén ekkor született meg az a szándéka, hogy kideríti, mi az oka a látványos eredménynek. Többévi kísérletsorozata és fejlesztéseinek eredményeképp az LPG technikát szabadalmaztatott módszerré tette, amely során az egyszerű vákuumot létrehozó készülékének kezelőfeje hullám formájában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. A módszere tényleg rendkívül egyszerű és rendkívül eredményes. A motorizált hengerek különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően. Lous Paul Guitay a következő általános megállapításokat tette:

  • a törzs masszírozásával a medencetáji és hasi keringés javulása érhető el, jobb emésztés az eredmény
  • a szövetek mobilizálásával (meghatározott manőverekkel) az érrendszerre, a nyirokrendszerre és a vérkeringésre pozitívan hatás gyakorolható, a méregtelenítés felgyorsulása várható
  • a szabályozott vákuum (a szövetek érzékenységének és vastagságának megfelelően) gyors alakformálásra képes
  • a férfiaknál látványosabb az eredmény a nőktől eltérő kötőszövet felépítésük miatt