A TE testalkatod tökéletes?

Az alakot érintő problémák keletkezésének folyamatában meghatározó szerepet játszik a rendszertelen és nem megfelelő étkezés, a mozgásszegény életmód és a kevés folyadék bevitel. Ennek hatására a zsírsejtek raktározni kezdenek, ami által jelentősen megnő a térfogatuk, majd nyomást gyakorolnak a vér- és nyirokerekre. A zsírsejtek egyre távolabb nyomják a bőrt, lelassul a perifériás keringés, a felületi részen megjelenik a narancsbőr (cellulit), mélyebb részeken pedig a zsírfelhalmozódás (sztetatóma). Ezek tipikus területeken jönnek létre (csípő, derék, has, fenék, combok, karok), amin tökéletesen fogyókúrával sem mindig lehet segíteni mert a ,,zsírpárnák" nem onnan távoznak ahonnan szeretnénk. Ilyen esetekben megoldás az endermológia testkezelés, amellyel látványos változás érhető el, agresszív beavatkozás nélkül.

Cellulit, striák és túlsúly

A cellulit, azaz narancsbőr a mai kor esztétikai népbetegsége. A nyirokrendszer elégtelen működése miatt a zsírsejtek között felgyülemlő salakanyagok vízvisszatartást (ödémát) eredményeznek, amitől a felhám alatt réteg súlynövekedése következik be. Emiatt megszakadnak a bőrben a kollagénrostok és az elasztinszálak, ezáltal nem tudják feszesen tartani a szöveteket, és látható egyenetlenséggel kitüremkednek a bőrfelszínen.

A nyirokkeringés helyreállításának, azaz a cellulit kezelésnek egyetlen módszere létezik, a nyirokmasszázs. A masszázs a salakanyagot és a vizet kimasszírozza a cellákból, a nyirokkeringésen keresztül pedig ki tud ürülni a szervezetből. Ezen nemkívánatos salakanyagok távozását elősegítve csökken, illetve megszűnik a cellulit, keresztmetszeti fogyás keletkezik, feszesebbé válik a bőrfelszín és elsimulnak a ráncok. Az okozott vérbőség segíteni tudja a striás csíkok halványulását is.

1. Túlsúly?

A legfontosabb eredménye az LPG gépeknek, hogy onnan fogyasztanak, ahonnan te szeretnéd!

2. Vékony testalkat (itt-ott megereszkedett bőr)

Vékonynak lenni jó, de sokan vannak, akinek a formás alak még a sovány testalkat mellett is csak álom marad. A vékonyság ugyanis nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs a testen kissé laza, netán megereszkedett bőrfelület. A bőr megereszkedését a gyakori, vagy nagyobb mértékű hízás és fogyás, valamint a kötőszöveti gyengeség indokolja.
A feszesítő kezelés arra irányul, hogy a bőrszöveteket ellenállóvá tegye a gravitációval szemben, és a nehezen megszerzett alakot kontúrosabbá tegye.

3. Edzel, de akadnak megoldhatatlannak tűnő, makacs, lokális problémák

Az LPG technológia lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését, a zsírtörés. Ez a testkezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein ott, ahonnan egyébként nem tudod eltüntetni a felesleges zsírpárnákat. A zsírbontó kezelés hatására a zsírsejtek mérete csökken, az eredmény látványos és a kezelt területen centiméterekben mérhető fogyás tapasztalható.

4. Boldog kismama vagy?

A bőr rugalmasságának visszaszerzése nem álom. A bőr képes a regenerálódásra, de szülés után az ember mielőbb szeretné ezt látni is és ideje kevés van arra, hogy a folyamatot meggyorsítsa. Az LPG nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén. A feszesítés során gyors eredmény tapasztalható.

5. Esztétikai beavatkozások, sérülések után

A kezelés segíti a szövetek gyorsabb gyógyulását, illetve a regenerációt, a véraláfutás, ödéma gyorsabb felszívódását és megszűnését.